מאות פעמים אנו פוגשים שלט "הפתיחה בקרוב" , האם מישהו פעם עצר לשנייה מול השלט ושאל מה זה אומר???!!!!!!במספר שורות אנסה לתת לכם את התחושה –מה זה אומר: בחיי עסק בעיקר בעסקים קטנים ובינוניים זה הזמן הקריטי ביותר ,זה זמן המחשבות ,זה זמן התכנונים , זה זמן הלבטים , זה זמן הפחדים, זה שלב שבו אלפי שעות של אנשי מקצוע ולעיתים מאות אלפי שקלים ויותר מזה נפגשים.עם הרבה הרבה מאוד מאמץ ,זעה ,ולחץ לחץ לחץ לחץ לחץ……………וכולם התאמצו ותאמו וכוונו ועובדים קשה ובאינטנסיביות.לא !! לא ליום הפתיחה אלה לימים הרבים שלאחר הפתיחה. תמונת עסק ועליה הכיתוב-הפתיחה בקרוב מסכמת רק חלק מהמאמצים שהגיעו למימוש. בחודשים האחרונים אני מלווה את מר טל אבנד המייסד והבעלים של "טל בורגר" , בהקמת הסניף החדש של ההמבורגריה, במתכונת שאמורה להיות משוכפלת לזכיינות. מזה כ 12 שנים "טל בורגר" ברחוב רוטשילד 1 בבת ים הפכה לחלק בלתי נפרד מהטיילת והעיר בת ים. בעצם ימים אלו הסניף בשדרות בן גוריון 141 על טיילת בת ים נעטף בלבוש חדש. ובעצם איך זה קרה..?? מר טל אבנד לקח החלטה ,והזיע ומשקיע יחד עם שאר בנות אבנד: בריצות לעיריית בת ים יחד עם המעצבת לטיסיה לחוביץ עם צוותה http://www.leticiadesiign.co.il יחד עם סוכנות המעצבים – דה פול של שמרית כהן http://www.the-pool.co.il יחד עם לי אפרת- סטודיו אז-אולי צילום וקונספט. יחד עם יועץ השיווק מר דני מצליח יחד עם הקבלנים עמוס ואייל יחד עם רואה החשבון יחד עם ספק המחשבים יחד עם ספקי הציוד יחד עם חברות המזון שמספקות חומרים על פי מתכוני "טל בורגר" !!! יחד עם המון המון פירגון ואהבה מלקוחות נאמנים וותיקים שבא להם להתחדש. ויחד עם עוד הרבה מקצוענים שמסיבות שונות מעדיפים להישאר תחת "שמשיה"…כלומר בצל. וביניהם פז הגבוה , וספי המצחיק , ויוסי, וכפיר העגול, ואלינה,ויוכבד,ואביגיל , ועוד ועוד. כל אלה חברו לכך על מנת לתת חוויה קולינארית ,ואירוח ,והנאה, והערכה וכבוד לכסף היקר מפז של הלקוחות שהחליטו ובוודאי גם יחליטו להבא ,להיפרד ממנו בהנאה ושמחה בסניף החדש . בהחלט, הפתיחה בקרוב – ב1 יולי 2012 ..ואולי לפני.!!