תמיד נעים לפגוש חברים מקצוענים.

בלוג תמיד נעים לפגוש חברים מקצוענים

 

1/12/2011

תמיד נעים לפגוש חברים מקצוענים.

זה נעים שבעתיים אישי ומקצועי שסביב אותו שולחן , נפגשים חברים שהם קולגות

לאותו מקצוע , לאותה עשייה , ובחלקם אף עברו כברת דרך יחד.

ומי שחווה את זה מבין : היושב על ידך הוא ידיד ,קולגה ומקצוען שמוערך על ידך

-זו הנאה משולבת. סביב השולחן ישבו מקצוענים ,שחלקם עדיין בתחום ,חלקם בתחומים משיקים ,וחלקם לא עוסקים במקצוע אבל בהחלט מזוהים איתו .

מי ומה בין המקצוענים?

שף תפעולי , שף קונדיטור , שופט בתחרויות בינלאומיות ,בעל מסעדת יוקרה,

השף הוותיק ביותר בארץ באותה הרשת, שף מקצוען של אוניות פאר, יועץ עסקי, מאסטר שף בתחום הבשר, מנהל מגמת בישול, יועץ לתעשיות המזון הישראליות,

יועץ לתזונה תעופתית, בעל חברת קייטרינג, יועץ לקונדיטוריות, יועץ למטבחי ענק

אני מדבר על- מפגש שפים מנוסים שאולי פה ושם עם שלג בשערם ,אבל "אש" עשייה מקצוענית אופפת אותם בדיוק כמו לפני אי אלו שנים.

ב30 נובמבר 2011 נפגשנו 15 איש מהסוגים הר"מ.

היוזמה הייתה של שף אורי גוטמן נשיא אגוד השפים לשעבר שבאמצעות מפגשים מהסוג הזה ,מחפש דרכים להעביר את הידע המידע המקצוענות וחוכמת הניסיון של היושבים סביב השולחן לאנשי המקצוע הצעירים או למתחילים את דרכם בענף המזון והאירוח.

האירוח היה במחלקת העסקים של מלון הילטון תל- אביב וזו הזדמנותי גם להודות,על האירוח

ולשף אבי ברו שהינו שף המלון שנים רבות ובשנים האחרונות מנסה לשלב

גם אנשי מקצוע ותיקים שלמרות שכבר בלוריתם איננה מתנפנפת הנם משאב אנושי אדיר.

מעבר למפגש חברים מטרת המפגש לבדוק ולגלגל רעיונות כיצד קבוצה זו יכולה

להוסיף לענף המזון והאירוח.ואיך כל אחד מהמשתתפים יכול לתרום.

עלו רעיונות מגוונים ושונים וביניהם : כתיבת פוסט זה , חיפוש אחר אתר /חברה שתקים ספריה קולינארית , פעילות סיוע לאוכלוסיות מיוחדות , וסיוע לארגונים וגופים שעוסקים בקידום ענף המזון והאירוח.

כל אחד מהסובבים סביב השולחן תרם תורם ומוכן לתרום לענף המזון והאירוח

וכל אחד מהם הביע בקצרה את דברו.

ולכן כל מי שקורא דברים אלו במידה ויהיה מעוניין במשהו ממישהו מהמשתתפים

אשמח לקשר ביניהם.

את השולחן סבבו :

שף אורי גוטמן מייסד איגוד השפים ונשיאו במשך כ 20 שנה.

שף אבי ברו שף מלון הילטון תל אביב.

שף שלמה אבני שתיעד את האירוע .

שף שבתאי קריספין עדיין מפעיל מתחם אירועים .

שף גד פלם מן הותיקים עדיין פעיל מקצועית

שף חיים כהן (הגדול) שהעמיד תלמידים הרבה ועדיין מחנך בתעשייה.

שף אבי חדוות עם ניסיון והוקרה ארוכת שנים .

שף יצחק סבאג מוערך וותיק ובאופן רציף מחנך ומרצה עדיין בבית הספר "תדמור".

שף ראובן הראל לשעבר נשיא איגוד השפים הישראלי עם ניסיון עשיר בהדרכה וחינוך בענף המזון.

שף לבנטרוד שלמה ,פעיל בייעוץ ועשייה בבתי מלון בארץ ובעולם

שף אלי פדידה עם ניסיון עשיר ועבודה עקבית ושקטה כיום בעל חברת הסעדה.

שף שטראוס רפאל עתיר ניסיון ותפקידים

שף זאב יקותיאל כותב שורות אלו שאת ניסיונו ומקצועיותו מעביר כחונך ויועץ עסקי.

זאב2 זאב1

 

השארת תגובה